Hem > Företag > ComHem borde erkänna­ sina fel

ComHem borde erkänna­ sina fel

Så står som rubrik på Svenska Dagbladet idag onsdag 13 maj.

Krönikören Hanna Dunnér påstår att ComHems insatser på att för att förbättra sin kundservice kräver mer än roliga reklamfilmer med sympatiska karaktärer. ComHem måste arbeta hårt med att förbättra sin kundservice så visar läsarstormen att det fortfarande finns ett gap mellan hur bolaget vill uppfattas, hur det framställer sig i sina reklamfilmer och hur verkligheten ser ut, det vill säga hur ComHem verkligen uppfattas av kunderna.

Vad bra att det skrivs om ett stort serviceföretag som ComHem på sådan nivå att ”ComHem har länge haft problem med sin kundservice, med många klagomål och missnöjda kunder som följd.”

Dålig kvalitet hos Com Hems kundsevice är varken bara min uppfattning eller några vänners eller bekantas utan rent generellt i Sverige.  Ur Tele- och datakombranschen 2008, en studie genomförd av Svenskt Kvalitetsindex, uppvisar tydligt att Com Hems kundprofil är den svagaste profilen med det största gapet mellan förväntningar och upplevd kvalitet inte bara när det gäller fast telefoni privatmarknad utan också studie uppvisar att Com Hem är ingen särskilt bra på att hantera klagomål.

kundprofil fast telefoni
datakommunikation
Är du ComHem kund? Eller har du varit? Känner du igen dig den här bilden av ComHem: Missnöjd rent teknisk- och resursmässigt? Hur många gånger har du ringt och klagat på? Det har jag gjort vid flera tillfällen. Anledningar är ju oräkneliga: Aggressiva marknadsföringskampanjer som inte är tydliga och bara bindande, bredbanduppkopplingen fungerar inte eller telefoni, att telefoni var urkopplat av misstag, bl.a.

Kategorier:Företag
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. 21 juli 2009 kl. 14:36

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: