Hem > Okategoriserade > Bli ett suverän-servicevänligt företag med 3 simpla steg

Bli ett suverän-servicevänligt företag med 3 simpla steg

customer service team

I kristider och hårdkonkurrens skiljer sig företag för sin levererade service. Vissa företag levererar bättre service än andra är inget nytt. Några nyckelfaktorer till ett bättre suverän-servicevänligt företag:

  1. Ha alltid kunden i fokus. Det kanske låter klyschigt men det är effektivt. Denna faktor är extremt viktigt för företagens produktivitet och framgångsrika resultat. Alla måste vara medvetna om att kunden är företagets viktigaste tillgång och att företaget etablerar starkare och djupare relationer med kunden.
  2. Skapa en riktigt stark service-mindnesskultur i företaget. Det handlar om att skapa en organisation där hela företaget erbjuder en suverän service inte bara dem som har direkt kontakt med kunder utan hela företag från receptionist, administratörer och chefer. Självklart inte minst kundtjänstmedarbetare. Till exempel chefer beslutfattar service-minded strategier, receptionister tar emot kundens besök, etc.
  3. Skapa tydliga och systematiska aktiviteter som visar vad som är bra och exemplarisk service, vem levererade en suverän service? Hur? När? Hur blev det? Företag med starka kulturer har många hjältar vilkas historier och bedrifter berättas flera gånger i form av ”så här gör vi på företaget”. Det kan vara inspirerande och motiverande och ger en tydlig förebild på en service-mindnesskultur.
Kategorier:Okategoriserade
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: