Hem > Företag > Missnöjet växer med Comhem

Missnöjet växer med Comhem

COMHEMI maj hade jag skrivit i denna blog om ComHems dåliga kundservice. Det är vox populi det konstanta missnöjet kring ComHems kundtjänst, från olika håll: vänner, bekanta, jag själv som kund, tidningar, mm.

I Råd och Rön, juni utgåva, skrivs om ComHem och missnöjda kunder, negativ publicitet och ovanpå det ett katastrofalt nätavbrott. Råd & Rön har besökt ComHems kundtjänst, personal, chefer, ha provringt, pratat med vissa kunder och konsunmentverket. Råd & Rön presenterar också Svenkt Kvalitetsindexs studie om telekom och digital-tv-branschen 2008 där ComHems kunder var de mest missnöjda inom denna bransch. Som resultat har det blivit en läsvärd artikel som jag vill dela med er på http://www.radron.se/templates/Artikel____2504.aspx

Kategorier:Företag
 1. 21 juli 2009 kl. 14:41

  Comhem går fetbort! Vi bytte till ett annat bolag och vips.. så upphörde allt strul. Märkligt!

 2. 03 augusti 2009 kl. 11:27

  Hej,

  Vill börja med att tacka för en intressant blogg och även ta tillfället i akt att berätta om vår satsning på sociala medier.

  I nuläget driver jag, Samuel, Twitterkontot, ComHemAB. En kanal där vi har som mål att lyssna, informera och vägleda i frågor som rör Com Hems kunder och tjänster. Det har visat sig vara mycket uppskattat och i nuläget har ComHemAB 508 ”followers”. Den konstruktiva dialogen är mycket givande och kanalen fungerar som ett komplement till kundservice via telefon och mail.
  I min tjänst som redaktör för social medier ingår även att besvara bloggar och inlägg på de forum där våra kunder vill föra dialog. Detta är en del av vår nya kommunikationsplan att bli mer personliga och begripliga.

  Vi finns även på

  http://www.youtube.com/ComHemAB

  Flickr

  Med vänliga hälsningar,

  Samuel Garlöv
  Com Hem

 1. 29 juli 2009 kl. 9:41

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: