Bloggförfattaren José Namen

En av mina drivkrafter i livet är att möta människor, skapa nya kontakter och vårda relationer, erbjuda den bästa av mig. Personligen strävar jag efter Suverän Service som kund därför har jag genom åren skaffat kunskap och erfarenhet gällande relationer, service och relationsmarknadsföring genom diverse arbete såsom marknadsundersökningar, testutvärderare, upplevelseutvärderare, mystery shopper där service har varit huvudfokus och senast med min erfarenhet inom SEM & SEO, Sociala Medier.

José Namén heter jag, en resultat- och affärsinriktad Online-Marknadsförare med dokumenterad erfarenhet och resultat från pla­ne­ring och ledning av marknadsföringsstrategier online för att stödja övergripande affärsmål. Demonstrerad fram­gång i att skapa tillväxt på sajter och marknader genom implementering av olika projekt. Har lätt att kom­municera och har stark undervisnings- och föreläsningsförmåga. Gedigna språkkunskaper och för­måga att genomföra olika projekt samtidigt, fatta snabba beslut, hantera tvetydiga situationer och har all­tid en positiv attityd.

Gällande min bakgrund är jag utbildad civilekonom med marknadsföringsinriktning (inklusive service management). Min samlade kunskap ligger till grund för den motivation jag finner för att skriva denna blogg och sträva efter suverän service i varje serviceupplevelse jag får eller jag levererar.

Vill du komma i kontakt med mig eller dela dina erfarenheter, lämna en kommentar eller diskutera en artikel/upplevelse så kan du titta närmare på min Linkedin profil, följa mig på Twitter eller på Facebook. Du kan också ladda ner min profil som pdf eller vCARD.

 

Annons
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: